Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g d'huile végétale
veya 20 g d'huile d'olive -
1
gousse d'ail
veya 20 g d'oignon jaune, coupé en lamelles - 250 g de viande de porc, découennée et coupée en lanières (1 x 3-4 cm), puis séchée avec du papier absorbant
- Besin Değeri
- şuna göre 250 g
- Kalori
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 55 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 187 mg
Alternatif tarifler
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20min
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15 Min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 Min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25min
Rissoler lardons et champignons
20min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15 Min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Rissoler 400 g d'aubergines
35min
Rissoler 200 g d'aubergine
30 Min
Rissoler des oignons
20min
Dorer 250 g de porc en cubes
15 Min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 Min