Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnocchi
-
40
g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
veya 40 g sera grana padano, pokrojonego na 3 cm kawałki - 500 g wody, plus dodatkowa ilość do gotowania
- 600 g ziemniaków, mączystych, pokrojonych na kawałki
- 30 g masła
- 250 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- 1 łyżeczka soli, plus dodatkowa ilość do gotowania
Masło orzechowo-szałwiowe
- 50 g orzechów włoskich, łuskanych
- 100 g masła, pokrojonego na kawałki
- 20 - 30 liści szałwii, świeżych
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 2998.5 kJ / 716.7 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Karbonhidrat
- 79.8 g
- Yağ
- 38.7 g
- Doymuş Yağ
- 19.7 g
- Lif
- 8.4 g
- Sodyum
- 738.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi szpinakowe z pesto z rukoli
1h 30min
Raviolo z płynnym żółtkiem i farszem z ricotty i szpinaku
1h 30min
Podpłomyki w libańskim stylu
2 godz. 20 min
Podpłomyk cztery sery
55 Min
Tortelloni z ricottą i szpinakiem
2h
Ravioli z nadzieniem z serów i szynki
1 godz. 20 min
Gnocchi alla romana
2h
Fougasse - chleb francuski
2h
Ravioli z pokrzywą i ricottą
1h 30min
Podpłomyki z masłem ziołowym
40min
Gnocchi w sosie pomidorowym
30 Min
Podpłomyk alzacki ze szparagami
1 Std. 10 Min