Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnocchi
-
40
g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
veya 40 g sera grana padano, pokrojonego na 3 cm kawałki - 500 g wody, plus dodatkowa ilość do gotowania
- 600 g ziemniaków, mączystych, pokrojonych na kawałki
- 30 g masła
- 250 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- 1 łyżeczka soli, plus dodatkowa ilość do gotowania
Masło orzechowo-szałwiowe
- 50 g orzechów włoskich, łuskanych
- 100 g masła, pokrojonego na kawałki
- 20 - 30 liści szałwii, świeżych
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 2998.5 kJ / 716.7 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Karbonhidrat
- 79.8 g
- Yağ
- 38.7 g
- Doymuş Yağ
- 19.7 g
- Lif
- 8.4 g
- Sodyum
- 738.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Podpłomyki z masłem ziołowym
40min
Ravioli z nadzieniem z serów i szynki
1h 20min
Sos beszamelowy
15min
Gnocchi buraczane
30 Min
Fondue serowe z bagietką
25 Min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2 godz. 35 min
Gnocchi alla romana
2 godz.
Ravioli z pokrzywą i ricottą
1 Std. 30 Min
Lasagne z domową ricottą i zielonymi warzywami
2 godz.
Tarta prowansalska
1h 15min
Pasta Mutabal z podpłomykami
1 godz. 35 min
Focaccia z ziemniakami, boczkiem i rozmarynem
2h 50 min