Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 - 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 10 g Butter
- 650 - 700 g Erdäpfel, festkochend
- 2 TL Majoran, getrocknet
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- ¾ TL Salz
-
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 800 g Wasser
-
50 - 80
g Speck
veya 50 - 80 g Speckwürfel - 1 Bund Schnittlauch, frisch
- 50 g Schlagobers
- 50 g Crème fraîche
-
1
TL Essig
veya 1 TL Orangensaft - 1 Prise Muskatnuss, frisch gerieben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 784 kJ / 187 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 Min
Haferflockensuppe
20 Min
Erdäpfelcremesuppe mit Leberkäse-Croutons
35 Min
Bröselknödel
40 Min
Erdäpfelgulasch
1u. 10min
Kaspressknödelsuppe
1 Std. 35 Min
Topfenschmarrn
50 min.
Buchteln mit Powidl
2óra 20p
Rahmsuppe mit Fisolen
35 Min
Germknödel
1h
Fiakergulasch
2 Std. 15 Min
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45 min