Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Käse (z. B. Gailtaler Almkäse, siehe Tipp), in Stücken
- 750 g Wasser
- 50 g Kürbiskerne
-
3 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ¾ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 10 g Petersilienblättchen
- 10 g Zitronenmelissenblätter
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Butter, in Stücken
- 15 g Weizenmehl, glatt
- 125 g Weißwein
- 200 g Schlagobers, 36% Fett
- 3 - 4 Scheiben Roggenbrot
- 1 EL Butterschmalz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1932 kJ / 461 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 38 g
- Doymuş Yağ
- 20.1 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tiroler Kirchtagskrapfen (Pechmandl-Tascherln)
1h 10min
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55 min
Kräutersuppe mit Blätterteigstangerl
50 Min
Leichte Käsesuppe
25 min
Almkäsesuppe
25 min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45min
Gebackene Speckknödel
50 Min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1hod.
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 Min
Aromatische Kressesuppe
30 Min
Mostschaumsuppe
1h 10min