Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Käse (z. B. Gailtaler Almkäse, siehe Tipp), in Stücken
- 750 g Wasser
- 50 g Kürbiskerne
-
3 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ¾ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 10 g Petersilienblättchen
- 10 g Zitronenmelissenblätter
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Butter, in Stücken
- 15 g Weizenmehl, glatt
- 125 g Weißwein
- 200 g Schlagobers, 36% Fett
- 3 - 4 Scheiben Roggenbrot
- 1 EL Butterschmalz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1932 kJ / 461 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 38 g
- Doymuş Yağ
- 20.1 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 Min
Almkäsesuppe
25 min
Mostschaumsuppe
1 Std. 10 Min
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30 Min
Leichte Käsesuppe
25 min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 min
Erdäpfelcremesuppe mit Leberkäse-Croutons
35 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 godz.
Aromatische Kressesuppe
30 Min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55min
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45 Min