Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 - 60 g gemischte frische Kräuter, Blättchen abgezupft (z. B. Dille, Petersilie, Kresse, Zitronenmelisse, Basilikum, etc.)
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 35 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (3 cm)
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 100 g Sauerrahm
- ½ TL Salz
- 2 TL Estragonsenf
- 3 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 1 TL Öl (z. B. Leinöl)
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Staubzucker
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1055 kJ / 252 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 703 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eiaufstrich mit Topfen
10 Min
Liptauer
15min
Semmelknödel
50min
Schnittlauchsauce
10 Min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 min
Lauwarmer Krautsalat
10 Min
Frühlingsaufstrich
20min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35min
Nudelsalat mit Joghurtdressing
45min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1u.
Erdäpfelgulasch
1h 10 min