
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 200 g d'eau
- 15 de levure boulangère fraîche émiettée
- 350 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 10 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 500 g d'eau
- 150 g de petits pois frais écossés
- 100 g d'haricots verts extra-fins éboutés
- 200 g de fèves fraîches écossées
- 2 c. à soupe bombées de ricotta
- 1 botte de ciboulette fraîche ciselée
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 486 kcal / 2042 kJ
- Protein
- 16 g
- Yağ
- 11 g
- Karbonhidrat
- 75 g