
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 230 g d'eau
-
1
c. à café de sucre en poudre
veya 1 c. à café de poudre de malt -
15
g de levure boulangère fraîche
veya 1 ½ c. à café de levure boulangère sèche -
100
g de farine de blé complet
veya 100 g de farine de châtaigne - 300 g de farine à pain type Manitoba
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
- huile d'olive extra vierge pour huiler
La garniture
- 1500 g d'eau
- 150 g de haricots verts frais coupés en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de mozzarella coupée en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de fromage crescenza (voir "Variante(s)")
- 10 g de lait
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- farine de blé complet pour fariner
- 50 g de pesto de basilic (isteğe bağlı)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 503 kcal / 2106 kJ
- Protein
- 20 g
- Yağ
- 24 g
- Karbonhidrat
- 54 g