Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 1 Ei (Größe M)
- 1 Eidotter
- 50 g Schlagobers
- 1 ½ TL Salz
- 50 g Butter, in Stücken
- 250 g Milch
-
300 - 400
g Butterschmalz
veya 300 - 400 g Rapsöl - 200 g Kokosfett, gehärtet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 546 kJ / 130 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gebackene Leberknödel
2j
Fleischstrudel für Suppe
40 min
Schöberl
20 min
Semmelknödel
50 menit
Käsespätzle
45 Min
Butternockerl
40 min
Polsterzipfl
2j 10 menit
Gebackene Apfelringe mit Zimtzucker
45 Min
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Kräuterschöberlsuppe
35 Min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4h 35min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 Std. 15 Min