Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Eier (Größe M), zimmerwarm
- 2 Eidotter, zimmerwarm
- 100 g Rosinen
- 20 g Rum
- 120 g Milch
- 30 g frische Germ
- 2 TL Vanillezucker
- 320 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 150 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zucker
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- Staubzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1166 kJ / 279 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 25 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rumschnitten
50min
Osterpinzen
2 godz. 50 min
Batzerlgugelhupf
2 godz. 50 min
Polsterzipfl
2h 10min
Ölkuchen mit Marillen
1h
Kärntner Reindling
2 Std. 40 Min
Waldviertler Mohnzelten
1 godz. 30 min
Marillenkuchen
1 godz. 30 min
Sonntags-Striezel
2 Std. 15 Min
Buchteln mit Powidl
2 Std. 20 Min
Mohnstrudel
2 godz. 30 min
Wiener Rehrücken
3h 40min