Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Eier (Größe M), zimmerwarm
- 2 Eidotter, zimmerwarm
- 100 g Rosinen
- 20 g Rum
- 120 g Milch
- 30 g frische Germ
- 2 TL Vanillezucker
- 320 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 150 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zucker
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- Staubzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1166 kJ / 279 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 25 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schoko-Marmorgugelhupf
1 godz. 40 min
Polsterzipfl
2 godz. 10 min
Ölkuchen mit Marillen
1sa
Marillenkuchen
1 godz. 30 min
Wiener Rehrücken
3h 40 min.
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 min
Mohnstrudel
2sa 30 dk
Batzerlgugelhupf
2h 50min
Osterpinzen
2h 50min
Ofakatz (Germgugelhupf mit Früchten)
2sa
Buchteln mit Powidl
2h 20 min.
Topfengolatschen
50 Min