椒汁白肉

椒汁白肉

3.0 2 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 35 dk
4 人份

Malzemeler

  • 2100 克
  • 新鮮綠豆芽 洗淨,瀝乾
    100 克
  • 豬五花火鍋肉片 切大片,長約5公分
    200 克
  • 新鮮青辣椒 去籽切段
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽切段
    20 克
  • 蒜頭
    30 克
  • 青花椒粒
    20 克
  • 20 克
  • 美極鮮味露
    5 克
  • ¼ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 紹興酒
    15 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 264.3 mg
Protein 8.9 g
Kalori 1036.8 kJ / 247.8 kcal
Yağ 21.6 g
Lif 1.1 g
Doymuş Yağ 6.8 g
Karbonhidrat 4.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...