Cihazlar ve Aksesuarlar
粉蒸肉
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 50 dk
6 人份
Malzemeler
蒸肉粉
-
短梗米 洗淨,用布吸乾水份150 克
粉蒸肉
-
帶皮五花肉 切片(厚約5公分)500 克
-
八角2 粒
-
乾辣椒 拍碎4 根
-
米酒1 茶匙
-
豆腐乳2 大匙
-
甜麵醬1 大匙
-
醬油1 茶匙
-
細砂糖1 茶匙
-
辣豆瓣醬1 茶匙
-
水1000 克
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
9.2 g
Kalori
1680 kJ /
401 kcal
Yağ
30 g
Karbonhidrat
23.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
最愛肉
11 Tarif
Tayvan
Tayvan