Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 30 - 40 g gemischte frische Kräuter (z. B. Petersilie, Kerbel, Majoran, Kresse), ggf. Blättchen abgezupft
- 5 Eier
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 60 g Weizenmehl, universal
- ½ TL Backpulver
- 30 g Butter, in kleinen Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1200 g klare Suppe (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 744 kJ / 178 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 625 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butternockerl
40 min
Bröselknödel
40 min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Kräutersuppe mit Blätterteigstangerl
50min
Fastenbeugerl
1 godz. 30 min
Käsenockerl "Tricolore"
50min
Polsterzipfl
2 godz. 10 min
Couscousknöderl mit Sesam
40 min
Eierschöberl
1 godz.
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1h 25min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45 min