Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 30 - 40 g gemischte frische Kräuter (z. B. Petersilie, Kerbel, Majoran, Kresse), ggf. Blättchen abgezupft
- 5 Eier
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 60 g Weizenmehl, universal
- ½ TL Backpulver
- 30 g Butter, in kleinen Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1200 g klare Suppe (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 744 kJ / 178 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 625 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salzstangerl
1 Std. 25 Min
Couscousknöderl mit Sesam
40 min
Fastenbeugerl
1h 30min
Eierschöberl
1 Std.
Kaspressknödelsuppe
1 Std. 35 Min
Schinken-Käse-Rauten
35 min
Bröselknödel
40 min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45 min
Wurstknödel
1 Std. 20 Min
Fleischstrudel für Suppe
40 min
Butternockerl
40 min