Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 610 - 710 g Butterschmalz, in Stücken
- 250 g Milch
- 1 ¼ TL Salz
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 375 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 125 g Roggenmehl Type 960
- 150 g Wurzelgemüse, in Stücken (siehe Tipp)
- 1 - 2 EL Petersilienblättchen, frisch
- 50 - 70 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Senf, scharf
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Rindfleisch, gekocht, in Stücken
- 150 g Geselchtes, in Stücken
- 1 Eiklar, mit 1 EL Wasser verquirlt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3277 kJ / 783 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 50 g
- Doymuş Yağ
- 31 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gebackene Leberknödel
2h
Käsespätzle
45 dk
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Ostereier rot-braun gefärbt
55 dk
Topfenknödel mit Marillenröster
1h 20min
Gebackene Speckknödel
50 dk
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 dk
Germknödel
1sa
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1h 20min
Hasenöhrl
1sa
Frittaten
30 Min
Buchteln mit Vanillesauce
1 godz. 40 min