Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 610 - 710 g Butterschmalz, in Stücken
- 250 g Milch
- 1 ¼ TL Salz
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 375 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 125 g Roggenmehl Type 960
- 150 g Wurzelgemüse, in Stücken (siehe Tipp)
- 1 - 2 EL Petersilienblättchen, frisch
- 50 - 70 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Senf, scharf
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Rindfleisch, gekocht, in Stücken
- 150 g Geselchtes, in Stücken
- 1 Eiklar, mit 1 EL Wasser verquirlt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3277 kJ / 783 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 50 g
- Doymuş Yağ
- 31 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mini-Schaumrollen
1 godz. 40 min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 min
Frittaten
30 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1 godz.
Gebackene Leberknödel
2h
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1 godz.
Erdäpfelkas
5min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Wurstknödel
1h 20min
Gebackene Speckknödel
50 min
Fleischstrudel für Suppe
40 min