Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 610 - 710 g Butterschmalz, in Stücken
- 250 g Milch
- 1 ¼ TL Salz
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 375 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 125 g Roggenmehl Type 960
- 150 g Wurzelgemüse, in Stücken (siehe Tipp)
- 1 - 2 EL Petersilienblättchen, frisch
- 50 - 70 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Senf, scharf
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Rindfleisch, gekocht, in Stücken
- 150 g Geselchtes, in Stücken
- 1 Eiklar, mit 1 EL Wasser verquirlt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3277 kJ / 783 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 50 g
- Doymuş Yağ
- 31 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fleischstrudel für Suppe
40 min
Hasenöhrl
1 godz.
Semmelknödel
50 min
Käsespätzle
45 min
Germknödel
1 godz.
Mühlviertler Bierschnitzel mit Erdäpfel-Vogerlsalat
2 Std.
Wurstknödel
1 Std. 20 Min
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 godz. 40 min
Schokomousse-Weichsel-Törtchen
3h 20min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4h 35min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 Std. 15 Min