Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Recheio
- 50 g amêndoa s/ pele
- 280 g água
- 80 g arroz carolino
- 250 g açúcar
- 5 gemas de ovo
Massa
- 360 g farinha tipo 65
- 90 g manteiga
- 75 g açúcar
- 6 gemas de ovo
- 60 g água
- Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 509.6 kJ / 121.8 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 4.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 3.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garibaldis
5h
Flores de curgete recheadas
25min
Enroladinhos de queijo e fiambre
55min
Chamuças
1 Std. 30 Min
Pudim de alperce com chantilly e praliné de amêndoa da Débora Cabral
3h 30min
Mini empadas
1小时 15 分钟
Bolo cassata
40min
Pasta de açúcar
10min
Bolo de anos Baleia
6h
Torta de chocolate
1小时
Bolo de Baptizado
2 Std. 30 Min
Pastéis de massa tenra
3hod.