Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa-mãe de centeio
- 190 g água
- 15 g isco (massa-mãe de centeio)
- 150 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- Farinha de centeio tipo 130 q.b. p/ polvilhar
- 160 g água fria, mais q.b, p/ diluir e p/ vapor
- 100 g queijo quark, 20 % gordura
- 400 g farinha tipo 65
- 2 c. chá de sal
- 3 c. chá de mistura italiana de ervas secas (tomilho,orégãos, manjericão, alecrim)
- 2 - 3 folhas de salva fresca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Receita completa
- Kalori
- 8501 kJ / 2129 kcal
- Protein
- 69 g
- Karbonhidrat
- 397 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 26.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão branco
15h
Pão pardo torcido
16 Std.
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Carcaças de espelta
23 godz. 40 min
Bijoux de espelta
14h 30min
Pão de centeio e banha
16sa 10 dk
Pão de espelta com sementes de abóbora
15hod. 45min
Pão rústico
2j
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Pão rústico suíço
25j 20 menit
Pão Venezia
17h 10 min
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30min