Tulipas com gelado de praliné

Tulipas com gelado de praliné

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 45 dk
Toplam 9sa
12 unidades

Malzemeler

Praliné
  • amêndoa s/ pele
    150 g
  • pistácio s/ casca
    80 g
  • avelã com pele
    100 g
  • Manteiga q.b. p/ untar
  • açúcar
    250 g
  • água
    100 g
Gelado
  • açúcar
    600 g
  • glucose
    30 g
  • água
    100 g
  • folhas de gelatina neutra
    4
  • Água q.b. p/ hidratar
  • ovos
    8
  • leite
    500 g
  • cremor tártaro
    1 c. chá de
  • natas c/ 35% de gordura bem frias
    800 g
Tulipas
  • manteiga mais q.b. p/ untar
    150 g
  • açúcar
    150 g
  • farinha tipo 55
    150 g
  • claras de ovo (aprox. 4-5 claras )
    150 g

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 unidade

Sodyum 120.3 mg
Protein 15.5 g
Kalori 3943.3 kJ / 942.5 kcal
Yağ 54.1 g
Lif 3.1 g
Doymuş Yağ 24.9 g
Karbonhidrat 105.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...