Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Praliné
- 150 g amêndoa s/ pele
- 80 g pistácio s/ casca
- 100 g avelã com pele
- Manteiga q.b. p/ untar
- 250 g açúcar
- 100 g água
Gelado
- 600 g açúcar
- 30 g glucose
- 100 g água
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 8 ovos
- 500 g leite
- 1 c. chá de cremor tártaro
- 800 g natas c/ 35% de gordura bem frias
Tulipas
- 150 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 150 g açúcar
- 150 g farinha tipo 55
- 150 g claras de ovo (aprox. 4-5 claras )
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 3943.3 kJ / 942.5 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Karbonhidrat
- 105.3 g
- Yağ
- 54.1 g
- Doymuş Yağ
- 24.9 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 120.3 mg
Alternatif tarifler
Quindins
1 Std.
Ovos-moles
1 Std.
Tarteletes de amêndoa e orange curd
1h 50 min
Petits gâteaux de chocolate
8 Std. 45 Min
Semi-frio de requeijão e maracujá
4h 30min
Gelado de iogurte com molho de caramelo
6h
Minicalzones fritos
1 Std.
Toucinho-do-céu
1 Std. 30 Min
Gelado bicolor com praliné
8 godz. 20 min
Gelado de ovos-moles
8h 50min
Quente e frio
8 Std.
Três leches
5h