Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa prévia
- 50 g isco (massa mãe de trigo)
- 50 g farinha tipo 65
- 50 g farinha de trigo integral
- 100 g água filtrada
Pão
- 220 g água
- 370 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g farinha de centeio tipo 70
- 10 g sal
- Azeite q.b. p/ untar
- Besin Değeri
- şuna göre 100 unidade
- Kalori
- 3812 kJ / 912 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 190 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de mafra com massa-mãe
21 Std.
Pão de mistura de centeio sem levedura
Nessuna valutazione
Pão pardo torcido
16h
Pão de leitelho
18 Std.
Massa-mãe em pó
24 godz.
Massa-mãe de centeio
120h 20min
Pão de centeio e banha
16h 10min
Massa-mãe de trigo e maçã
72 Std. 20 Min
Coroa de espelta
4 Std.
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Pão de água com massa-mãe
21 Std.
Massa-mãe
360h