Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa-mãe de trigo
- 100 g água
- 10 g isco (massa-mãe de trigo)
- 100 g farinha tipo 65
Batatas cozidas
- 600 g água
- 180 g batata farinhenta c/ casca cortada em metades
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 300 g água, mais q.b. p/ vapor
- 80 g farinha de centeio tipo 130
- 460 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. chá de sal
- 10 g mel
- 15 g manteiga s/ sal
- 20 g fécula de batata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 769 kJ / 188 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de batata e nozes
15 Std. 40 Min
Bijoux de trigo e centeio
15 godz. 20 min
Bijoux de espelta
14 Std. 30 Min
Bijoux de amendoim e cereais
3u. 40min
Baguetes
15 Std.
Pão de iogurte
14 godz. 50 min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Massa-mãe em pó
24u.
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 Std.
Pão de leitelho
18 Std.
Pão branco
15 Std.