Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa-mãe de trigo
- 100 g água
- 10 g isco (massa-mãe de trigo)
- 100 g farinha tipo 65
Batatas cozidas
- 600 g água
- 180 g batata farinhenta c/ casca cortada em metades
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 300 g água, mais q.b. p/ vapor
- 80 g farinha de centeio tipo 130
- 460 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. chá de sal
- 10 g mel
- 15 g manteiga s/ sal
- 20 g fécula de batata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 769 kJ / 188 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Empada de Páscoa
5h 20min
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 godz.
Pão de iogurte
14 Std. 50 Min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão rústico
2 Std.
Pão rústico
2 Std.
Bijoux de amendoim e cereais
3h 40min
Coroa de espelta
4 Std.
Baguetes
15u.
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão branco
15u.