Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa-mãe de trigo
- 100 g água
- 10 g isco (massa-mãe de trigo)
- 100 g farinha tipo 65
Batatas cozidas
- 600 g água
- 180 g batata farinhenta c/ casca cortada em metades
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 300 g água, mais q.b. p/ vapor
- 80 g farinha de centeio tipo 130
- 460 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. chá de sal
- 10 g mel
- 15 g manteiga s/ sal
- 20 g fécula de batata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 769 kJ / 188 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de água com massa-mãe
21 Std.
Pão branco
15 Std.
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18h
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Massa-mãe
360h
Cassata de framboesa, natas e pêssego
7ωρ.
Carcaças de espelta
23h 40min
Pão de iogurte
14u. 50min
Pão mediterrânico de quark e ervas
16h 40 min
Massa-mãe em pó
24h
Pão rústico suíço
25 godz. 20 min
Pão Venezia
17 godz. 10 min