Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tartarsauce
- ½ Bund Petersilie, (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- 60 g Essiggurken, in Stücken (3 cm)
- 30 g Zwiebeln, halbiert
- 1 hartgekochtes Ei
- 1 EL Kapern, eingelegt, abgetropft
- 250 g Sonnenblumenöl
- 1 Ei
- 1 TL Zitronensaft
- 2 TL Senf
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Fischknusperli
- 200 g Bier (hell) oder 200 g Mineralwasser, kohlensäurehaltig
- 150 g Mehl
- 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Backpulver
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 l Frittieröl
- 500 g Eglifilets ohne Haut, je nach Grösse längs halbiert
- 1 Zitrone, in Schnitzen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 4710 kJ / 1137 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 97 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
French Dressing
20 Min
Knöpfli
50min
Knöpfli
50min
Älpler Magronen
45min
Bündner Capuns
35 Min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50min
Egli-Knusperli
1 Std.
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1 Std.
Thonmousse
5 Min
Emmentaler Meringues
2 Std. 15 Min
Fondue moitié-moitié
20 Min