Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Sojasauce
- 20 g Honig
- 10 g brauner Zucker
- 15 g Reisessig
- ½ TL Ingwer, frisch, gerieben
- ⅛ TL Chili, gemahlen
-
35
g Sake
veya 35 g Wasser - 2 Pouletoberschenkel, mit Haut (ca. 180 g)
-
1
gestr. TL Ascorbinsäure
veya 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (von einer halben Zitrone) - 1 TL Maisstärke (z. B. Maizena)
- ½ - 1 EL Sesamsamen, geröstet
- 1 Frühlingszwiebel, schräg in Ringen
- ½ Chili, frisch, entkernt, schräg in Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1291 kJ / 308.5 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scharfes Ingwer-Poulet
45 Min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2h
Hühnerbouillon Paste
45 Min
Crevetten Sweet and Sour
40 min
Crevettencurry
35 Min
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35 Min
Glasierte Karotten mit Honig
1h 20min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Coq au vin
2h
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20min
Lamm-Tajine mit Aprikosen und Honig
1 godz. 30 min
Grünes Poulet-Curry
55min