Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 500 g Rosenkohl, davon 100 g ganz und 400 g in Vierteln
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL Olivenöl
- 300 g Risottoreis (Kochzeit 20 Minuten)
- 700 g Wasser
- 2 Fleischbouillonwürfel (für je 0,5 l)
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 8 Tranchen Bratspeck
- 20 g Butter
- ½ EL Zitronensaft
- Pfeffer, nach Bedarf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2661 kJ / 636 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40min
Lauchwähe mit Schinken
1u. 45min
Kürbis-Tagliolini
1h 20min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Wirz-Pasta
35min
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55min
Karotten-Chicoreé-Risotto
40min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min
Älpler Magronen
45min
Hackfleisch-Linsen-Eintopf mit Kartoffelstock
50min
Zwiebel-Käsewähe
1h 15min