Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Walnusshälften
- 125 g Roggenmehl Type 1150
- 125 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- ¼ TL Kurkuma
- 1 Ei
- 70 g Wasser und mehr zum Kochen
- 20 g Öl
- 1 ½ TL Salz und mehr zum Kochen
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 6 Salbeiblätter
- 1 Schalotte, halbiert
- 70 g Butter, in Stücken
- 150 g Ricotta
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3283 kJ / 784 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 54 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1h 15min
Steinpilz-Ravioli
1 godz. 20 min
Gnocchi mit Salbeibutter
2 Std.
Kürbisravioli mit Salbei-Walnuss-Öl
1h 15min
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1h 50min
Süßkartoffel-Schupfnudeln mit Salbei
1 Std. 10 Min
Culurgiones - Sardische Ravioli
2 Std.
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1h
Zitronen-Ziegenkäseravioli mit rosa Pfeffer
1h
Mini-Spinatknödel in Pilzsauce
1h
Sous-vide-Forelle mit Bohnenpüree und Gemüsechips
1 Std. 30 Min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1h