Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Walnusshälften
- 125 g Roggenmehl Type 1150
- 125 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- ¼ TL Kurkuma
- 1 Ei
- 70 g Wasser und mehr zum Kochen
- 20 g Öl
- 1 ½ TL Salz und mehr zum Kochen
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 6 Salbeiblätter
- 1 Schalotte, halbiert
- 70 g Butter, in Stücken
- 150 g Ricotta
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3283 kJ / 784 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 54 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide-Forelle mit Bohnenpüree und Gemüsechips
1h 30min
Pilz-Cannelloni
1h 35 min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1h
Vegetarische Maultaschen
1h
Hefeknödel mit Olivencreme und Rucolasauce
1h 30min
Gnocchi mit Salbeibutter
2h
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1h 50 min
Zitronen-Ziegenkäseravioli mit rosa Pfeffer
1h
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1h 15 min
Steinpilz-Ravioli
1h 20 min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1h
Kässpatzen
1h 15 min