Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Walnusshälften
- 125 g Roggenmehl Type 1150
- 125 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- ¼ TL Kurkuma
- 1 Ei
- 70 g Wasser und mehr zum Kochen
- 20 g Öl
- 1 ½ TL Salz und mehr zum Kochen
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 6 Salbeiblätter
- 1 Schalotte, halbiert
- 70 g Butter, in Stücken
- 150 g Ricotta
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3283 kJ / 784 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 54 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi mit Salbeibutter
2h
Kartoffelbällchen mit Mandelkruste
1h 30min
Kässpatzen
1 godz. 15 min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 godz. 15 min
Steinpilz-Ravioli
1 godz. 20 min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1h
Culurgiones - Sardische Ravioli
2h
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1h
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1h
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
40min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1h 30min
Hefeknödel mit Olivencreme und Rucolasauce
1h 30min