Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pinsateig
- 310 g Wasser
- 1 g Hefe (erbsengroß)
- 350 g Weizenmehl Type 550
- 50 g Dinkelmehl Type 630
- 75 g Reismehl
- 25 g Kichererbsenmehl
- 2 TL Salz
- 10 g Olivenöl
Rhabarber und Fertigstellung
- 3 - 4 Stängel Rhabarber (ca. 300 g), in Stücken (5 mm)
- Zucker zum Bestreuen
- 300 g Crème fraîche (siehe Tipp)
- 30 g Honig
- 1 - 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Ziegenkäserolle, in Scheiben (2-3 mm)
- 20 - 30 g Walnusshälften
- 4 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 3414 kJ / 816 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 105 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 6.9 g
- Sodyum
- 1991 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbis-Gnocchi mit cremiger Currysauce
2 godz. 15 min
Knoblauchpolenta und Gemüsepappardelle mit Parmesandip
1h 30 min
Sabich (israelisches Sandwich)
1 godz. 10 min
Mediterrane Tomaten-Galette
1 godz. 15 min
Virgin Apple Cidre Old Fashioned
50 min
Kartoffel-Galette mit Schinken
1 godz. 10 min
Feta-Briouats mit Pistazien
1 Std.
Rote-Bete-Tarte
1h 30 min
Italienisches Oliven-Gebäck (Taralli)
55 Min
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50 min
Flammkuchen mit Zwetschgen und Camembert
1 godz. 50 min
Pinsa classico
12h 50min