Focaccia auf apulische Art
TM6 TM5

Focaccia auf apulische Art

4.7 (237 değerlendirme)

Malzemeler

Teig

  • 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
  • 150 g Hartweizengrieß
  • 150 g Kartoffeln, in Stücken (2-3 cm)
  • 250 g Wasser
  • 25 g Hefe
    veya 1 Pck. Trockenhefe
  • 1 TL Zucker
    veya 1 TL Backmalz
  • 350 g Weizenmehl Type 550
  • 1 TL Salz

Belag und Fertigstellung

  • 30 g natives Olivenöl
  • 2 Knoblauchzehen (isteğe bağlı)
  • 20 Cherry-Tomaten, halbiert
  • 1 Prise Oregano, getrocknet
  • 1 EL grobes Salz

Besin Değeri
şuna göre 1 Portion
Kalori
2422 kJ / 579 kcal
Protein
16 g
Karbonhidrat
104 g
Yağ
14 g
Lif
6.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler