Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Hartweizengrieß
- 150 g Kartoffeln, in Stücken (2-3 cm)
- 250 g Wasser
-
25
g Hefe
veya 1 Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz - 350 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 30 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen (isteğe bağlı)
- 20 Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- 1 EL grobes Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2422 kJ / 579 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 104 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2h
Focaccia mit Tomaten
40min
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2h 40min
Focacce mit Oliven
2h
Focaccia mit Zwiebeln
2 Std. 20 Min
Kartoffel-Rosmarin-Gebäck
2 Std. 20 Min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Ravioli alla napoletana
1h
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min