Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Hartweizengrieß
- 150 g Kartoffeln, in Stücken (2-3 cm)
- 250 g Wasser
-
25
g Hefe
veya 1 Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz - 350 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 30 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen (isteğe bağlı)
- 20 Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- 1 EL grobes Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2422 kJ / 579 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 104 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomaten-Focaccia
2h 10 min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Focaccia Tonnata
1h 30min
Focacce mit Oliven
2h
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Pitabrote
1h 25 min
Focaccine
2h
Focaccia mit Salami und Feigen
2h 30min
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1 godz. 50 min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2h 40min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2h