Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dashi Stock
- 17 oz water
- 1 piece kombu
- ½ oz katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)
Japanese Egg Custard
- 1 ½ tsp soy sauce
- 1 ½ tsp sake
- 1 ½ tsp mirin
- 3 large eggs
- 35 oz water
- nori seaweed, julienned, to garnish
- fresh chives, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 243 kJ / 58 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 327 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Yam Rice
45min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.