Cihazlar ve Aksesuarlar
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
Dashi Stock
-
water17 oz
-
kombu1 piece
-
katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)½ oz
Japanese Egg Custard
-
soy sauce1 ½ tsp
-
sake1 ½ tsp
-
mirin1 ½ tsp
-
large eggs3
-
water35 oz
-
nori seaweed julienned, to garnish
-
fresh chives to garnish
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
327 mg
Protein
5 g
Kalori
243 kJ /
58 kcal
Yağ
4 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
1 g
Karbonhidrat
1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
All Things Eggs
12 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min
Shallot Oil
25min
XO sauce
1h 50min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Summer seafood soup
45min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Green Tea Crème Brûlée
2h 35min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Homemade Fish Ball Soup
2h