Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- 20 g cooking oil
- 300 g roasted pork, cut in 1 cm strips
- 5 sprigs leek, cut in 3 cm strips
- 2 tsp light soy sauce
- 20 g water
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- ½ tsp sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 106 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Sweet and sour pork ribs
40min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Steamed Chicken with Dang Gui
1hod. 30min
Braised Chicken with Mushroom
1hod. 30min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h