Cihazlar ve Aksesuarlar
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 portions
Malzemeler
-
garlic cloves3
-
cooking oil20 g
-
roasted pork cut in 1 cm strips300 g
-
leek cut in 3 cm strips5 sprigs
-
light soy sauce2 tsp
-
water20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
sugar½ tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
106 mg
Protein
22 g
Kalori
979 kJ /
234 kcal
Yağ
8 g
Lif
2 g
Doymuş Yağ
2 g
Karbonhidrat
19 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Let's Celebrate Chinese New Year
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 dk
Pineapple Pork Ribs
1sa 10 dk
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1sa 10 dk
Steamed Pork Patty With Rice
25 dk
Steamed Chicken with Dang Gui
1sa 30 dk
Teochew Seafood Porridge
45 dk
Rice Wine Chicken
30 dk
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2sa 25 dk
White Radish Pork Rib Soup
3sa
Yam Rice
45 dk
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 dk
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1sa 50 dk