Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di farina di mais bramata
- 1500 g di acqua
- 15 g di sale grosso
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di Fontina
- 200 g di burro a tocchetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2265.9 kJ / 541.2 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Karbonhidrat
- 65.2 g
- Yağ
- 22.6 g
- Doymuş Yağ
- 7.4 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 687.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 Std. 40 Min
Panissa vercellese
35 Min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 Min
Agnolotti al brasato
3h
Risotto Castelmagno e nocciole
30 Min
Agnolotti del plin
10h 30min
Cocotte persi pien
1 Std.
Semolino dolce
1 Std.
Polenta al formaggio
1 Std.
Fonduta
8 Std. 20 Min
Bonèt
2h
Bagna cauda
35 Min