Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
- 1 cucchiaio di origano secco
- 2 tuorli
Salsa al pomodoro
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (isteğe bağlı)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 125 g di mozzarella per pizza a fette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2021 kJ / 483 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Karbonhidrat
- 42.8 g
- Yağ
- 25.9 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40min
Sciatt
1h
Gnocchi alla romana
1h 15min
Taroz
1h
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2h 40 phút
Gnocchi alla romana
1h 15min
Gnocchi verdi alla romana
1h 20 min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 Std. 30 Min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Crespelle alla valdostana
2h
Pizzoccheri
50 min