Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 2 foglie di alloro, lavate e asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 900 g di canocchie (circa 20 cannocchie)
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 3673 kJ / 878 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Karbonhidrat
- 8.5 g
- Yağ
- 72.2 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalatina di calamari e pepe rosso
1 godz.
Insalata di mare in vasetto
50min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 Min
Zuppetta di crostacei
40 Min
Orata al sale
40 Min
Brodetto di Fano
1 godz.
Branzino al sale aromatico
55 min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 min
Coda di rospo con verdure
40 Min
Branzino al cartoccio
1 godz. 10 min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 Min
Pescatrice ai pomodorini
1 godz.