Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 2 foglie di alloro, lavate e asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 900 g di canocchie (circa 20 cannocchie)
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 3673 kJ / 878 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Karbonhidrat
- 8.5 g
- Yağ
- 72.2 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di porcini
45 Min
Lumachine in rosso
1 Std. 40 Min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Coda di rospo con verdure
40 Min
Bucatini con le canocchie
35 Min
Vongole e cozze alla marinara
3h
Insalata di mare in vasetto
50 min
Carciofi alla romana
50 min
Spiedini di mazzancolle con salsa al mango
55min
Vongole veraci su crostoni di pane
50 min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1 Std.
Scampi alla busara
35 Min