Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 2 foglie di alloro, lavate e asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 900 g di canocchie (circa 20 cannocchie)
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 3673 kJ / 878 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Karbonhidrat
- 8.5 g
- Yağ
- 72.2 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carciofi alla romana
50min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1 Std.
Scampetti con maionese alla senape
30min
Vongole e cozze alla marinara
3h
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Mazzancolle alle albicocche
30min
Insalata di scampi esotica in vasetto
30min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 Std.
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 Min
Coda di rospo con verdure
40min