Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 - 300 g di carne di vitello in un unico pezzo (Ø 5-6 cm)
- 500 g di acqua
Salsa tonnata
- 100 g di olio di semi di girasole
- 30 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 2 cucchiaini di capperi sott'aceto
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di aceto di vino bianco
- 25 g di acqua
- 1 tuorlo d'uovo, a temperatura ambiente
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2917 kJ / 698 kcal
- Protein
- 32.58 g
- Karbonhidrat
- 0.02 g
- Yağ
- 63.05 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roastbeef
55min
Salsa tonnata
20 min
Arrosto di vitello con carciofi
1 godz. 5 min
Vitello tonnato
25h 30min
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5 Std.
Roastbeef in salsa verde con patate
40 Min
Tasca di vitello ripiena
1 Std. 20 Min
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Vitello tonnato
24h 45min
Salsa cocktail
10 min
Arrosto di tacchino ripieno
1h 30 min
Pomodori ripieni al tonno
40 Min