蒲燒鯛魚

蒲燒鯛魚

3.7 11 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 人份

Malzemeler

  • 醬油
    60 克
  • 味醂
    50 克
  • 米酒
    80 克
  • 麥芽糖
    50 克
  • 紅鯛魚片 切塊(約4-5公分)
    350 克
  • 白芝麻
    1 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 1618.6 mg
Protein 35.8 g
Kalori 1838.6 kJ / 439.8 kcal
Yağ 10.7 g
Lif 0.8 g
Doymuş Yağ 67.2 g
Karbonhidrat 42.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...