Cihazlar ve Aksesuarlar
蒲燒鯛魚
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 人份
Malzemeler
-
醬油60 克
-
味醂50 克
-
米酒80 克
-
麥芽糖50 克
-
紅鯛魚片 切塊(約4-5公分)350 克
-
白芝麻1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1618.6 mg
Protein
35.8 g
Kalori
1838.6 kJ /
439.8 kcal
Yağ
10.7 g
Lif
0.8 g
Doymuş Yağ
67.2 g
Karbonhidrat
42.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
超市系列-海鮮
9 Tarif
Tayvan
Tayvan