Cihazlar ve Aksesuarlar
酒釀乾燒醬
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
洋蔥 切塊(約3公分)100 克
-
蒜頭70 克
-
薑 切塊40 克
-
油60 克
-
番茄醬100 克
-
辣椒醬150 克
-
酒釀200 克
-
細砂糖15 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
2137.8 mg
Protein
5.4 g
Kalori
1359.2 kJ /
325.2 kcal
Yağ
16.4 g
Lif
3.8 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
40.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
名廚私房菜
6 Tarif
Tayvan
Tayvan