Cihazlar ve Aksesuarlar
空心菜吻仔魚羹
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭10 克
-
油1 大匙
-
蔥 切段1 根.
-
吻仔魚75 克
-
水500 克
-
高湯150 克
-
魚露1 茶匙
-
空心菜 切段100 克
-
太白粉 先以1.5大匙水調勻1 ½ 大匙
-
香油3 - 5 滴
-
枸杞 裝飾用
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
2.253 g
Kalori
245 kJ /
58 kcal
Yağ
3.981 g
Lif
0.624 g
Karbonhidrat
3.105 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
一級棒海鮮料理
11 Tarif
Tayvan
Tayvan