Cihazlar ve Aksesuarlar
味噌松阪豬
Hazırlık 10 dk
Toplam 12sa 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
味噌50 克
-
醬油1 大匙
-
味醂1 大匙
-
清酒1 大匙
-
水620 克
-
松阪肉600 克
-
黑胡椒粉2 茶匙
-
檸檬汁10 克
-
高麗菜 切絲50 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
30.2 g
Kalori
1896 kJ /
453 kcal
Yağ
31.4 g
Lif
1.1 g
Karbonhidrat
9.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
熱炒排行榜
11 Tarif
Tayvan
Tayvan