Cihazlar ve Aksesuarlar
蒜烤牛排佐葡萄酒醋
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 10 dk
2 人份
Malzemeler
葡萄酒醋醬
-
蒜頭 切片10 克
-
紅酒50 克
-
新鮮迷迭香1 枝
-
牛肉高湯150 克
-
巴薩米克醋5 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
奶油10 克
蒜烤牛排
-
沙朗牛排 (每片約150-200克,厚約3公分)2 片
-
新鮮迷迭香1 枝
-
鹽1 ½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 ½ 茶匙
-
橄欖油2 ½ 茶匙
-
水500 克
-
洋蔥 切圈(厚約0.5公分)1 顆
-
蒜球 (整球) 泡水20分鐘後,將頂端切除1 顆
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
50.5 g
Kalori
2681 kJ /
641.5 kcal
Yağ
28.5 g
Lif
5.5 g
Karbonhidrat
47.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
聖誕派對開始了!
10 Tarif
Tayvan
Tayvan