Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
葡萄酒醋醬
- 10 克 蒜頭 ,切片
- 50 克 紅酒
- 1 枝 新鮮迷迭香
- 150 克 牛肉高湯
- 5 克 巴薩米克醋
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 10 克 奶油
蒜烤牛排
- 2 片 沙朗牛排 (每片約150-200克,厚約3公分)
- 1 枝 新鮮迷迭香
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 1 ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 2 ½ 茶匙 橄欖油
- 500 克 水
- 1 顆 洋蔥 ,切圈(厚約0.5公分)
- 1 顆 蒜球 (整球) ,泡水20分鐘後,將頂端切除
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2681 kJ / 641.5 kcal
- Protein
- 50.5 g
- Karbonhidrat
- 47.5 g
- Yağ
- 28.5 g
- Lif
- 5.5 g