Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di rabarbaro a fette sottili
- 320 g di riso Carnaroli
- 80 g di vino bianco
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro
- 20 g di radice fresca di zenzero, grattugiata
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 67.9 g
- Yağ
- 14.6 g
- Doymuş Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto limone, pepe e maggiorana
35 Min
Risotto con uva e gorgonzola
35 Min
Risotto con fegatini di pollo
40min
Torta di pere al doppio zenzero
2 Std.
Risotto alle acciughe e limone (Bimby Friend)
40min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35 Min
Pollo al curry caraibico con ananas e riso
2 Std. 10 Min
Cevapcici con riso saporito
1 Std. 10 Min
Nasi goreng
Değerlendirme yok
Pollo con curry alla giapponese
55min
Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane
1 Std. 10 Min
Risotto salmone e finocchio
35 Min