Risotto rabarbaro, zenzero e limone
TM5 TM6

Risotto rabarbaro, zenzero e limone

4.3 (3 değerlendirme)

Malzemeler

  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di rabarbaro a fette sottili
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 80 g di vino bianco
  • 800 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 20 g di burro
  • 20 g di radice fresca di zenzero, grattugiata
  • 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
1803 kJ / 431 kcal
Protein
6 g
Karbonhidrat
67.9 g
Yağ
14.6 g
Doymuş Yağ
12.5 g
Lif
1.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler