Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di rabarbaro a fette sottili
- 320 g di riso Carnaroli
- 80 g di vino bianco
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro
- 20 g di radice fresca di zenzero, grattugiata
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 67.9 g
- Yağ
- 14.6 g
- Doymuş Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20 min
Riso con pollo e menta (Com gà rau thom)
1h 30min
Gelato al tofu e cioccolato
6 godz. 10 min
Gelato al rabarbaro
36 Std. 25 Min
Gazpacho indiano
2h 10min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 min
Wonton soup
45min
Pane al curry e paprika
4 Std. 50 Min
Risotto con mele e funghi
40min
Vellutata fredda peperone, melanzana e curry
2h
Vellutata speziata di carote e zenzero
25 min