Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagiontura 30 mesi)
- 100 g di acqua
- 100 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 2 spicchi di aglio
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 1 pizzico di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 5972 kJ / 1428 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 148 g
- Lif
- 0.4 g
Alternatif tarifler
Pesto alla genovese
20min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Pesto di robiola al sapore di mare
10min
Pesto fresco del riciclo
10min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Pesto di pistacchi
10min
Pesto alla siciliana
15min
Pesto rosso
15min
Pesto alla trapanese
20min
Patè di pomodori secchi e tonno
15min
Pesto di prezzemolo
10min
Pesto di pomodori secchi
10min