Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne trita di manzo (macinata grossa)
- 150 g di birra
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di paprika piccante
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 50 g di peperoncini jalapeño a tocchetti (2 cm)
- 350 g di passata di pomodoro
- 200 - 280 g di fagioli rossi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1734 kJ / 415.5 kcal
- Protein
- 29.4 g
- Karbonhidrat
- 16.5 g
- Yağ
- 25.3 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 88.3 g
- Sodyum
- 4.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gulash tirolese
1hod. 30min
Goulash ungherese
1 Std. 45 Min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 godz. 20 min
Chili con carne
40 min
Hamburger Big Kahuna (alla maniera de Pulp Fiction)
50 Min
Chili con carne
1 godz. 20 min
Banane sottovuoto con salsa al cocco e cannella
30 Min
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5 Std.
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 Std. 10 Min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1hod. 30min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8h 45min