Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 foglie di salvia fresca, lavate
- 360 g di riso Carnaroli
- 600 g di Prosecco
- 370 di acqua calda
- 6 rametti di fiori di lavanda, i fiori lavati e asciugati delicatamente + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1858 kJ / 444 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 72.7 g
- Yağ
- 14.1 g
- Doymuş Yağ
- 18.7 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto lardo e crescenza al miele
35min
Risotto al Teroldego
40 min
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Risotto alla melagrana e coppa
35min
Risotto con salsiccia e uva
40 min
Risotto timo e toma
35min
Risotto pere e Taleggio
40 min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Risotto al Barolo
30 min
Risotto all'Amarone
35min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min