Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 foglie di salvia fresca, lavate
- 360 g di riso Carnaroli
- 600 g di Prosecco
- 370 di acqua calda
- 6 rametti di fiori di lavanda, i fiori lavati e asciugati delicatamente + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1858 kJ / 444 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 72.7 g
- Yağ
- 14.1 g
- Doymuş Yağ
- 18.7 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto al Barolo
30min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto con Brie, speck e noci
35 Min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1h
Risotto bresaola e pere (senza glutine)
35 Min
Risotto rosmarino e speck
25min
Risotto melone e speck
40min
Risotto alle more
40min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min
Risotto fragole e cioccolato
30min