Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 œufs, jaunes et blancs séparés
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de Grand Marnier®
- le zeste d'une orange non traitée
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 20 g de sucre glace maison
- 1 - 2 c. à soupe de cacao en poudre (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1185 kJ / 284 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nougat glacé aux pistaches
13 Std.
Sabayon au citron
15 Min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15 Min
Pêche pochée au thym
3sa 20 dk
Gratin aux fruits rouges
20 min
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1 godz. 30 min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2h
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55 min
Dariole chèvre, poivrons et tapenade
3h 30min
Sabayon sucré
30 min
Sorbet au citron et au limoncello
4h 10min
Gravlax de canard aux agrumes
12 Std. 30 Min