Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 œufs, jaunes et blancs séparés
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de Grand Marnier®
- le zeste d'une orange non traitée
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 20 g de sucre glace maison
- 1 - 2 c. à soupe de cacao en poudre (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1185 kJ / 284 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soufflé au fromage express
50 min
Sabayon au citron
15 Min
Mousse à l'abricot
3 Std. 30 Min
Soupe fraîche d'abricots au muscat et aux griottes
2 Std. 15 Min
Sabayon au cidre
15 Min
Sabayon au vouvray
15 Min
Verrine de gelée de porto au melon
25 min
Gaspacho tomate-gambas
2u. 30min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 min
Sabayon de fruits exotiques
30 min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 min
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2h