Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g fennel bulb, cut in slices (2-3 cm), fennel fronds reserved
- 100 g water, plus extra for cooking pasta
- 1 tsp salt, plus extra for cooking pasta
- 20 g vegetable oil
- 400 g fennel bulb, cut in slices (2-3 cm)
- 1 tsp fennel seeds
- 1 onion (approx. 60 g), cut in halves, sliced (5 mm)
- 20 g sugar
- 400 g chopped tomatoes, canned
- 20 g tomato purée
- 100 g water
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
-
½
tsp vegetable stock paste
veya ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 dashes balsamic glaze
- 350 g dried pasta (e.g. penne)
- 30 g raw pine nuts
- 125 g small mozzarella balls, drained, cut in halves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2324 kJ / 551 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Torta Pasqualina
1 godz. 50 min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min
Chicken Noodle Bowl
35 min
Nicoise Salad
1 godz. 15 min
Baked spinach and eggs
35 min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1h 35 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Tom Yum with Prawns
25 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min