
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chicken
- 1 whole chicken (1.2-1.4 kg, fitting in Varoma dish)
- 1 lemon cut into halves
- 150 g onion cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 1 piece fresh ginger (2 cm), peeled
- 150 g spring onions trimmed and cut into pieces (approx. 3 spring onions)
- 3 sprigs fresh coriander
- 2 tbsp miso paste (see tip)
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp mirin (see tip)
Broth
- 150 g onion (approx. 1 onion), cut into halves
- 1 - 2 long red chillies deseeded if preferred
-
3 - 4
dried shiitake mushrooms soaked and sliced
veya 10 g dried mushrooms soaked and sliced - 1 tsp sesame oil
-
1
tbsp chicken stock paste, homemade
veya 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 1550 g water
- 4 eggs (whole)
- 400 g udon noodles rinsed and separated (see tip)
- 120 g carrot (approx. 1-2 carrots), cut into halves lengthways and cut into slices (1 cm)
- 100 - 150 g canned baby sweetcorn drained and cut into halves
- 150 - 200 g broccoli trimmed and cut into small florets
- 1 - 2 tsp fine salt to taste
- 1 - 2 spring onions trimmed and cut into thin slices, to garnish
- 2 - 3 sprigs fresh coriander leaves only, torn, to garnish
- 1 tbsp ready-made fried onions to garnish (optional) (see tip)
- 1 seaweed sheet (nori sheet), cut into thin strips, to garnish (optional) (see tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 923 kcal / 3880 kJ
- Protein
- 86.3 g
- Yağ
- 45.5 g
- Karbonhidrat
- 38.1 g
- Lif
- 9.6 g