Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 arancia, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)
- 1 limone, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato a filetti (4 filetti da 150 g circa cadauno)
- 500 g di acqua
- 350 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 500 g di cavolo romano, le cimette
- 1 cucchiaini rasi di sale + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1184 kJ / 283 kcal
- Protein
- 38.2 g
- Karbonhidrat
- 17.8 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40 min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 menit
Baccalà della Vigilia (TM5)
1j
Alici ripiene al Varoma
50 menit
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 min
Baccalà alla Veracruz
1j
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1j
Baccalá alle olive
25 min
Calamari alla marchigiana
35 Min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 menit