Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 arancia, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)
- 1 limone, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato a filetti (4 filetti da 150 g circa cadauno)
- 500 g di acqua
- 350 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 500 g di cavolo romano, le cimette
- 1 cucchiaini rasi di sale + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1184 kJ / 283 kcal
- Protein
- 38.2 g
- Karbonhidrat
- 17.8 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Baccalà con peperoni cruschi
50 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Mousse di baccalà
45 Min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Baccalà gratinato
1h
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Baccalà alla ligure
1h
Mousse di baccalà e avocado
30 Min
Baccalá alle olive
25 Min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h