Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 g de fromage de brebis, type Etorki, em morceaux
- 30 g d'amandes émondées
- 60 g d'oignons nouveaux, coupés en 2
- 20 g de beurre demi-sel
- 5 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto
- 130 g de vin blanc sec
- 200 g de courge butternut, en dés
- 670 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 35 g de crème d'amande
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1203 kJ / 288 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 17 g
Alternatif tarifler
Risotto végétarien
35min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min
Pâtes courtes au romanesco et citron
40min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Risotto de sarrasin aux champignons
1h 15min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Risotto de potiron au lait de coco
40min
Risotto au potimarron
1h
Risotto au potiron
35min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min