Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 800 g de pommes de terre, bleues, à peu près de la même taille
- un peu d' huile de friture
- 10 tranches de boudin noir (env. 200 g)
- 10 tranches de cervelas lyonnais (env. 200 g)
- 200 g de petits pois surgelés, décongelés
- ½ bouquet de persil frais, effeuillé
- 150 g de babeurre
- ¾ c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre
- 200 g de crème acidulée, 20 % de m.g.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 47 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta
1 Std.
Polenta tessinoise
45 Min
Spaghettis à la carbonara
30 Min
Menu: Soupe de topinambours, "Beet" Wellington, légumes au four et trifle de pain d'épices
Değerlendirme yok
Pains de Saint-Gall
26h 30 min.
Croissants viennois
1h 30 min
Risotto au safran de Mund
45 Min
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10min
Farfalle asperges, lardons et safran
35min
Polenta et ragoût de champignons
45 Min
Risotto aux carottes et endives
40min
Pain paysan
3h