Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 800 g de pommes de terre, bleues, à peu près de la même taille
- un peu d' huile de friture
- 10 tranches de boudin noir (env. 200 g)
- 10 tranches de cervelas lyonnais (env. 200 g)
- 200 g de petits pois surgelés, décongelés
- ½ bouquet de persil frais, effeuillé
- 150 g de babeurre
- ¾ c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre
- 200 g de crème acidulée, 20 % de m.g.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 47 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Menu: Longe de porc farcie avec purée panais-carottes et de kouglof mandarine
Ninguna valoración
Bananes à la sauce coco-cannelle
30min
Salade de concombre à la mortadelle
10 min
Salade de légumes en verrine
20 min
Œufs brouillés épinards fromage de chèvre
25 min
Panure
5 min
Focaccia aux pois chiches
3h
Mousse au thon
10 min
Tête de M. Tomate
1h
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Menu complet: lentilles, filet de porc et salade
2u. 40min
Confiture pomme-pomme de terre
25 min