Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ boule de céleri-rave (500 g env.), pelé et coupé en tranches très fines
- 500 g d'eau
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ c. à soupe de paprika fumé, moulu
- sel
- poivre moulu
- 400 g d'aiguillettes de poulet, coupées en morceaux
- 8 tranches fines de chorizo, coupées en quatre
- 4 brins de cerfeuil frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1239 kJ / 296 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauté de veau au chorizo
1 godz.
Sauté de porc au cidre
1 godz.
Lotte au beurre rouge
40min
Cabillaud chorizo-tomate
25min
Porc aigre-doux à la purée
40min
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Canard aux amandes
40min
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
1 godz.
Joues de porc au citron confit
1h 5 min
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Poulet mariné et choucroute au paprika
45 min
Ragoût de canard et tagliatelle
30 min