Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g amêijoa
- Água q.b. p/ cozer e demolhar
- 3 c. chá de sal
- 20 g coentros
- 5 dentes de alho
- 40 g azeite
- 800 g polvo descongelado
- 250 g cebola cortada em pedaços
- 100 g vinho tinto
- 1 folha de louro
- 200 g cenoura cortada em pedaços
- ½ malagueta cortada em rodelas (isteğe bağlı)
- 250 g arroz agulha
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2184.7 kJ / 522.2 kcal
- Protein
- 48.7 g
- Karbonhidrat
- 52.5 g
- Yağ
- 10.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 2500.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feijoada de chocos
45min
Caril de lulas com arroz a vapor
1h
Guisado de lulas e feijão com arroz
1h
Lulas guisadas com feijão-manteiga
1h 20min
Arroz de lulas
1h
Lulas guisadas
50 Min
Lulas recheadas
1h 15min
Polvo à lagareiro
1h 30min
Feijoada de polvo
1h 30min
Caldeirada de Lulas
45min
Arroz de polvo
1h 15min
Arroz de polvo à espanhola
1h 30min