Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g amêijoa
- Água q.b. p/ demolhar
- 3 c. chá de sal
- 15 g salsa, só as folhas
- 35 g azeite
- 150 g cebola cortada em lâminas
- 2 dentes de alho cortados em lâminas
- 50 g pimento vermelho cortado em tiras
- 50 g pimento verde cortado em tiras
- 50 g pimento amarelo cortado em tiras
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas grossas
- 300 g tomate maduro cortado em rodelas
- ½ malagueta cortada em rodelas (isteğe bağlı)
- 50 g vinho
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1037 kJ / 248 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caldeirada de marisco
40 min
Massinha de camarão e amêijoas
40 min
Ensopado de polvo à algarvia
1h 10 min
Arroz de marisco
45 Min
Amêijoas com molho cremoso
2j 30 menit
Bacalhau à moda de Braga
40 min
Rancho
2h 45 min
Carne de porco à alentejana
2j 30 menit
Polvo à moda do Minho
50 menit
Meia-desfeita da avó Anica
35 Min
Feijoada de polvo
1j 30 menit
Polvo à lagareiro
1j 30 menit