Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g amêijoa
- Água q.b. p/ demolhar
- 3 c. chá de sal
- 15 g salsa, só as folhas
- 35 g azeite
- 150 g cebola cortada em lâminas
- 2 dentes de alho cortados em lâminas
- 50 g pimento vermelho cortado em tiras
- 50 g pimento verde cortado em tiras
- 50 g pimento amarelo cortado em tiras
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas grossas
- 300 g tomate maduro cortado em rodelas
- ½ malagueta cortada em rodelas (isteğe bağlı)
- 50 g vinho
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1037 kJ / 248 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caldeirada de marisco
40min
Mexilhões com molho de cerveja
25 min
Amêijoas com molho cremoso
2 godz. 30 min
Cozer 2 bananas com chocolate
20min
Caldo-verde
40min
Arroz de marisco
45min
Gambas salteadas
20min
Amêijoas à Bulhão Pato
2 godz. 40 min
Segredinhos
40min
Carne de porco à alentejana
2 godz. 30 min
Moelas
7 godz.
Arroz de lulas
1u.