Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cabrito
- 3 c. chá de sal grosso
- 6 dentes de alho
- 2 malaguetas (isteğe bağlı)
- 100 g banha
- 2 c. chá de colorau
- 200 g vinho branco
- ½ cabrito (2500 g aprox.)
- 10 pés de tomilho
- 2 folhas de louro
- 1 pitada de pimenta
- 200 g água
Migas
- 500 g pão alentejano de véspera, cortado em pedaços pequenos
- 50 g azeite
- 3 dentes de alho
- 15 g coentros
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal
- 200 g espargos verdes cortados em pedaços pequenos
- 3 gemas de ovo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3500 kJ / 836 kcal
- Protein
- 62 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 40 g
Alternatif tarifler
Cabrito assado
16 Std.
Polvo no forno com risoto de grelos
1h 40min
Poejada
45 min
Sela de borrego com migas de espargos
9h 25min
Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera
2h 5min
Migas alentejanas com entrecosto
1 godz. 30 min
Douradas com açorda de coentros
45 min
Borrego mediterrânico
10 godz.
Ensopado de borrego
1 godz.
Salada de ovas
40min
Esparregado
20 min
Lulas recheadas
1h 15min