Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cabrito
- 3 c. chá de sal grosso
- 6 dentes de alho
- 2 malaguetas (isteğe bağlı)
- 100 g banha
- 2 c. chá de colorau
- 200 g vinho branco
- ½ cabrito (2500 g aprox.)
- 10 pés de tomilho
- 2 folhas de louro
- 1 pitada de pimenta
- 200 g água
Migas
- 500 g pão alentejano de véspera, cortado em pedaços pequenos
- 50 g azeite
- 3 dentes de alho
- 15 g coentros
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal
- 200 g espargos verdes cortados em pedaços pequenos
- 3 gemas de ovo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3500 kJ / 836 kcal
- Protein
- 62 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 40 g
Alternatif tarifler
Borrego mediterrânico
10h
Cabrito assado
16 Std.
Ensopado de borrego
1h
Açorda alentejana de bacalhau
30 Min
Salada de ovas
40 Min
Ensopado de cabrito
40 Min
Perna de peru com puré de maçã
11 godz. 30 min
Douradas com açorda de coentros
45min
Raia alhada
40 Min
Sopa de cação
40 Min
Açorda de marisco
30 Min
Choquinhos à Bulhão Pato
30 Min