Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g água
- 300 g couve-portuguesa cortada em pedaços
- ½ c. chá de sal
- 450 g postas de bacalhau demolhado (2 postas aprox.)
- 250 g grão-de-bico cozido escorrido
- 2 pães saloios (800 g aprox. cada)
- 8 dentes de alho c/ casca esmagados
- 80 g azeite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 1500 kcal
- Protein
- 60 g
- Karbonhidrat
- 238 g
- Yağ
- 31 g
Alternatif tarifler
Bacalhau à Soutelo
25 Min
Bacalhau da alentejana
50 Min
Bacalhau na broa
1 Std.
Canja de conquilhas
2 Std. 20 Min
Gelado de beterraba e queijo de cabra com bolacha
Değerlendirme yok
Lombo de borrego com chutney de legumes e batata corada
Değerlendirme yok
Caldeirada de bacalhau
40 Min
Queijo fresco com tomate e azeitonas
12 Std.
Lombinhos de Natal com três recheios em massa folhada
2h 35 min.
Amêijoas com pescada, camarão e molho de coentros
3 Std.
Bacalhau de cebolada e broa
1 Std.
Bacalhau com broa e pimentos
1 Std.