Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g água
- 300 g couve-portuguesa cortada em pedaços
- ½ c. chá de sal
- 450 g postas de bacalhau demolhado (2 postas aprox.)
- 250 g grão-de-bico cozido escorrido
- 2 pães saloios (800 g aprox. cada)
- 8 dentes de alho c/ casca esmagados
- 80 g azeite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 1500 kcal
- Protein
- 60 g
- Karbonhidrat
- 238 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Azeitonas em conserva
25 min
Peixe à Portuguesa
6 godz. 45 min
Alfajor
1h 20 min
Caldeirada à algarvia
3 Std.
Capão com recheio de miúdos e de castanhas e batatas de rebolão
11 Std. 40 Min
Perdiz de escabeche
24 godz.
Peru Wellington com batatas Duchesse
2j 15 menit
Bacalhau com broa e pimentos
1h
Bacalhau de cebolada e broa
1h
Bacalhau com crosta de broa e morcela, esmagada de batata-doce e grelos e chutney de marmelo da Cátia Domingues
9 Std.
Cabrito assado
16h
Bacalhau com feijão e grelos com crosta de broa e batatas no forno
1sa 35 dk